Gravstein

På vårt kontor har vi flere modeller utstilt. Der kan dere komme og se gravstein med diverse lykter og pynt.
Det er flere hensyn å ta når du skal kjøpe gravstein. Skal steinen være Helpolert (vedlikeholdsfri), Rått tilhugget, Saget, Sandblåst osv.
Skal skriften være Inngravert (med Gull, Sølv eller annen farge), Dypblåst, Bronstebokstaver ( ligger utenpå) osv.

Dette kan du få en bedre oversikt over på vårt kontor. Ta kontakt for avtale, tlf.: 97590829

De fleste steder gjelder spesielle bestemmelser for gravminnets størrelse og utforming. Vi informerer gjerne om dette, og om de praktiske sidene ved inngravering og valg av stein.

I tiden fra gravferden til gravsteinen kommer på plass, er vi gjerne behjelpelig med å sette opp et midlertidig kors eller annet merke.

Gravstein – slik du vil ha den

Vi samarbeider med Varig Minne. Sammen er vi behjelpelig med å skaffe akkurat det gravminnet du ønsker.

Det er mulig å få laget sin egen spesielle stein. Fra skisse kan Nerland Stein (Varig Minne) produsere gravminne etter ønske. Ornamentet kan lages etter et bilde, slik at gravminnet får et personlig preg.

Våre gravminneprodusenter er idag av landets ledende leverandører innen gravstein. Deres filosofi har hele tiden vært å bygge opp et godt tillitsforhold til sine kunder og forbindelser. Dette søkes oppnådd gjennom gode produkter, god service og personlig oppfølging.

Gjennom mer enn 50 års produksjon av gravstein med trofaste medarbeidere har de bygget opp sin fagkompetanse. Vi tror vi trygt kan si at deres fagfolk er blant de mest erfarne i bransjen.

Design og produktutvikling er et av satsningsområdene. De har satset på en moderne utstyrspark, og kombinasjonen av ny teknologi og «tradisjonelt» håndverksarbeide gir en fleksibel og leveringsdyktig produksjon.

Stell av graver: https://www.facebook.com/furnesvedlikehold/