Gravstein

Gravstein – slik du vil ha den

Etter et dødsfall er det mange som opplever å få veldig mange brosjyrer og telefoner i forbindelse med gravsteinsalg.
Det er mange aktører på markedet. Dette oppleves belastende for mange pårørende.

På grunnlag av dette har vi i Gravferdshjelpa Nordfjord har alltid hatt som policy at vi ikke maser på våre kunder vedrørende gravstein og navntilføying på eksisterende stein.

Vi vil at alt skal være på dine premisser, når du/dere er klare kan vi møtes og ta alt i et tempo som passer for dere.
En Gravstein skal være et «varig minne» som skal symbolisere og hedre et minne og en person som du/dere har satt pris på. Det er viktig å bruke tid på dette.
For å få gravminnet akkurat som dere ønsker, til priser som dere mestrer. Det koster ingen ting å få veiledning på denne prosessen hos oss.

Vi samarbeider med  Varig Minne.
Sammen er vi behjelpelig med å skaffe akkurat det gravminnet du ønsker.

Det er mulig å få laget sin egen spesielle stein. Fra skisse kan Nerland Stein (Varig Minne) produseres gravminne etter ønske. Ornamentet kan lages etter et bilde, slik at gravminnet får et personlig preg.

Våre gravminneprodusenter er idag av landets ledende leverandører innen gravstein. Deres filosofi har hele tiden vært å bygge opp et godt tillitsforhold til sine kunder og forbindelser. Dette søkes oppnådd gjennom gode produkter, god service og personlig oppfølging.

Gjennom mer enn 50 års produksjon av gravstein med trofaste medarbeidere har de bygget opp sin fagkompetanse. Vi tror vi trygt kan si at deres fagfolk er blant de mest erfarne i bransjen.

Design og produktutvikling er et av satsningsområdene. De har satset på en moderne utstyrspark, og kombinasjonen av ny teknologi og «tradisjonelt» håndverksarbeide gir en fleksibel og leveringsdyktig produksjon.

Stell av graver: https://www.facebook.com/furnesvedlikehold/

På vårt kontor har vi flere modeller utstilt.
Der kan dere komme og se gravstein med diverse lykter og pynt.
Det er flere hensyn å ta når du skal kjøpe gravstein. Skal steinen være Helpolert (vedlikeholdsfri), Rått tilhugget, Saget, Sandblåst osv.
Skal skriften være Inngravert (med Gull, Sølv eller annen farge), Dypblåst, Bronstebokstaver ( ligger utenpå) osv.

Dette kan du få en bedre oversikt over på vårt kontor. Ta kontakt for avtale, tlf.: 57850001.

De fleste steder gjelder spesielle bestemmelser for gravminnets størrelse og utforming. Vi informerer gjerne om dette, og om de praktiske sidene ved inngravering og valg av stein.

I tiden fra gravferden til gravsteinen kommer på plass, er vi gjerne behjelpelig med å sette opp et midlertidig kors eller annet merke.